söndag, augusti 27, 2006

Pettson och Findus

Idag låste jag mej ute, igen...
Jakten på nyckeln börja med att jag och Hanna gick å hyrde film och på vägen tillbaka upptäcker jag att jag inte har mina nyklar med mej och min dörr hemma är låst.
Sen kommer vi på att
Gustaf var inte hemma. Henke var inte hemma. Oskar var inte hemma.
Eller jag hoppades att Henke va hemma, men de upptäcte jag att han inte va när vi gick upp å ringde på.
Och eftersom de andra jag känner i huset med huvudnyklar är inte hemma...
Ringer Henke, han ä borta vid bmc å är fadder till massa nollor å vill inte riktigt ta sig hem å släppa in mej. Men han säger att Erik nått på Dygdebo har huvudnyklar.
Så jag går ut (Gustava släppte in oss i vår korridor så så långt kom jag iaf in) å går runt till Dygdebo å springer upp de tre trapporna å ringer på hos denne Erik. Men gissa vad, han är inte heller hemma. Går tillbaka till min korridor å ringer Henke igen. Han säger att ja ska gå upp till hans korridor igen så ska han ringa en kompis till honom (som ja glömt vad han hette) som ska ha nyckel in till Henke.
Den killen kommer, men han hittar inte nyckeln! Så jag försöker ringa Chrisan som oxå bor i den korridoren, men han öppnar inte, svarar inte i mobilen, så jag ringer Emelie för å få tag i Chrisan så han kan komma och släppa in oss. Men hon klickar mej! TACK! dom ska få smisk, de va viktigt. Men vi ringer på alla som bor i korridoren och tillslut kommer Erik Nord å öppnar och släpper in oss.
Sen börjar sökandet på Henkes nyckel i korridoren, tar en stund och några fler samtal till Henke så kommer vi in i hans rum och in till nyckelskåpet.
Vi tar en nyckel som borde vara min. Ner till min korridor och försöker komma in.
Men jakten är inte över än, det är fel nyckel! Upp och in igen, som tur va stängde vi inte dörrarna efter oss. Upp och rota igenom skåpet ytteligare, hittar en ny ner och prova. Rätt nyckel!!!
Nu har jag egentligen tagit mej in i mitt rum och fått min pankakstårta.
Men för att inte råka ut för en likadan jakt igen så gick jag direkt in och hämtade Annas extra nykel som jag har (Anna är inte heller hemma, utan i Sthlm), låser upp hennes rum och hämtar min extranyckel som hon har (som förvånadsvärtnog ligger på första stället jag tittar på!) och lägger den på helt annan ort.
Nu ska jag aldrig mer kunna låsa mej helt ute igen!
De här va tredje gången jag gjorde de ordentligt, nu hade jag iaf inte pyamas på mej och skor som jag inte haft tidigare gånger, jävlig tur där iaf.

Dagens fråga:
Är romantiken död?

2 Comments:

Blogger Elinozo said...

Ja, tills någon bevisar motsatsen är romantiken stendöd.
Nej jag är inte cynisk...haha

2:43 em  
Blogger Jag vill vara kung i Versailles! said...

neeeehhh säg inte så vad ska man då drömma om?

2:40 em  

Skicka en kommentar

<< Home