tisdag, september 26, 2006

Finland = Olvi

Ojoj. Vi gick upp mitt i natten. Grupp GurraMurra var redo för en endags kryssning till Åland. Vissa va lite klena å låg å sov i hytten medan vi tyckte att det var en bra ide att öppna vår första öl, vi hade ju varit vakna i 5 timmar ju, klockan var då 9.
När man börjar så tidigt blir man en ganska så skojig person ganska fort. Runt klockan 12 lov vi halvdäckade i solen och tyckte världen var en underbar plats. Ju längre dagen gick desto fullare blev Anna, å vi andra oxå för den delen. Anna hittade en österikare, de roade oss alla. Sen var det äntligen dags att äta till man ville kräkas. Efteretten var godast, ångrar mej än att vi inte började bakifrån. Man var tvungen å smaka av allt å gräva i sig. Sen blev det tävling om vem som såg mest gravid ut, vem som van är lite oklart eftersom alla var tvungna att springa till toaletten innan de avgjordes. Sen blev det buggande Morgan runt födelsedagbarnet itakterna till ett dansband på dansgolvet fullt med tjocka äldre damer med förkorta kjolar som snurrade upp å visade påtok förmytcket. Gräv ut mina ögon med en sked tack!
På bussen hem var det inte många som kunde hålla ögonen öppna.
Och när vi nått Uppsala inser vi att vi har köpt med oss aldeles för mycket öl för att kunna få med hoss hem. Så Gustava fick ta en taxi med flaken å alla kassar som vi sen fick släpa upp för trapporna för att ramla ihop i en liten hög ute i korridoren av utmattning efter den mycket lyckade dagen. Nästa gång borde vi satsa på en övernattnings kryssning istället så vi inte behöver gå upp så himlans tidigt.

3 Comments:

Blogger Elinozo said...

Jag är så AVUNDSJUK!
Hemska människor som har pengar och bor nära åland. själv har jag varit sjuk sen i lördags och idag har jag hostat på tanter...bara

5:53 em  
Blogger Jag vill vara kung i Versailles! said...

Vi saknade dej med Elin. Nästagång, när vi åker över natten SKA du med

10:51 em  
Blogger Elinozo said...

OM jag ska! :D Snart får jag min första lön så nu ska jag planera in ett uppsalabesök!

6:52 em  

Skicka en kommentar

<< Home